Asystems


Go to content

Main menu:


Info SrpskiPoštovani,

Ovim dokumentom bih želeo da Vas informišem o uslugama koje samostalna agencija za informaticke usluge, inženjering i konsultovanje ,, ASYSTEMS ’’ može da ponudi Vama i Vašoj firmi.


Samostalna agencija za informaticke usluge ,, ASYSTEMS ’’ kao svoje poslovne partnere u principu vidi mala i srednja preduzeca i organizacije koji imaju želju i potrebu za korišcenjem savremenih informatickih rešenja koja su u današnje vreme postala neophodna za interno funkcionisanje svake firme bez obzira na delatnost i za medjusobnu komunikaciju sa svim poslovnim partnerima. Naravno, imajuci u obzir ne baš dobre finansijsko-socijalne okolnosti poslovanja i životnog standarda u našoj zemlji, takva informaticka rešenja moraju da budu dobro izbalansirana i rešena u odnosu na troškove potrebne za njihovo kreiranje i održavanje.


Suština informatickih usluga kojima se bavi ,, ASYSTEMS ’’ je da se Vašoj firmi pruži prilika da dobije jedan uredjeni informaticki sistem koji će raditi brzo i pouzdano i koji ce biti stalno nadziran, kontrolisan i održavan, tako da svaka firma i zaposleni u njoj mogu da se uspešno i efikasno bave svojim poslom i time uspešno doprinose funkcionisanju i profitiranju firme, a ne da se bave problemima iz oblasti racunarskih tehnologija koji mogu da budu mnogobrojni i veoma cesti i da time nepotrebno gube svoje radno vreme, umesto da ga koriste u prave i predvidjene svrhe.Zato ,, ASYSTEMS ’’ uvodi princip takozvanog ,, OUTSOURCE ’’ principa, gde firma koja ima potrebe za kreiranjem
i održavanjem informatickog sistema pribegava angažovanju spoljnjeg saradnika – firme. Time se za korisnika usluga, odnosno za firmu, postižu manji troškovi vezani za navedeni delatnosti. To u praksi znaci da firma ne mora nepotrebno da ulaže finansijska sredstva za razvoj svog internog informatickog (IT) odeljenja koje bi održavalo racunare, racunarsku mrežu i sve ostalo iz informatickih oblasti.


Saradnja se u principu ostvaruje putem ugovora na mesecnom i godišnjem nivou, ali i svaki drugačiji vid saradnje je apsolutno moguc i predmet je dogovora.


Svoje poverenje, izmedju ostalih, ukazali su nam:


- Cooperazione Italiana, Beograd
- Italijanski kulturni centar, Beograd
- Ministry for the Environment and Territory Republic of Italy, Task Force for Central and Eastern Europe
- IM Projekt d.o.o, Beograd
- Creditreform d.o.o, Beograd
- Medium International Development d.o.o, Beograd
- Gradski zavod za ve
štacenja, Beograd
- ZAP, d.o.o., Beograd
- Evropski pokret u Srbiji (European Movement In Serbia), Beograd
- ADC biro d.o.o., Beograd
- Power Comm d.o.o., BeogradSa poštovanjem,


Aleksandar Radovanovic
"ASYSTEMS", IT System Integration, Engineering & Consulting
Raljska 7
11000 Belgrade
Serbia
+381 63 432207
a.radovanovic@asystemsnet.com
www.asystemsnet.com
www.asystems.co.yu

Home | Info Srpski | Info English | Contact | Site Map


"ASYSTEMS", IT System Integration, Engineering & Consulting | a.radovanovic@asystemsnet.com

Back to content | Back to main menu